Uitleg
Creëer jouw eigen clubstijl en unieke uitstraling. Jouw eigen tenue is altijd na te bestellen en zal dus nooit uit collectie lopen. De levertijd bedraagt tussen de 6 en 8 weken en is afhankelijk van de seizoensdrukte. Custom Made houdt in dat de kleding wordt gesublimeerd. Sublimatie is een techniek waarbij de inkt van een geprinte afbeelding of tekst d.m.v. warmte en druk in de stof wordt overgebracht. Alle artikelen zijn leverbaar in een dames en heren collectie en ook verkrijgbaar in kindermaten. Een artikel in eigen ontwerp is al mogelijk vanaf 10 stuks in een mix van maten.
       

Ontwerp
Logo’s: op basis van origineel AI of EPS bestand
Kleuren: op basis van PMS kleuren
Sublimatie kosten: €95,- excl. BTW (eenmalige kosten)
Ontwerp kosten: gratis
Verzendkosten: franco levering

Teamkledingkopen.nl kan voor jou het ontwerp verzorgen of je levert deze zelf aan. In dit geval stuur dan een mail waarin je aangeeft van wel artikel / welke artikelen jij het blanco patroon wilt ontvangen. Deze wordt dan gemaild, open dit document dan in Adobe Photoshop of Adobe Illustrator en ga ermee aan de slag! Verzend jouw ontwerp naar info@teamkledingkopen.nl en je krijgt alle verdere informatie (offerte en levertijd) gemaild.

Collectie
Teamkledingkopen levert de meest complete lijn sportkleding voor de recreatieve, competitieve en professionele sporter. 
Custom made kleding is verkrijgbaar in hardloop- en wielrenkleding. Bekijk deze hier. Ben je echter op zoek naar custom made kleding voor voetbal, handbal, rugby, basketbal of tennis neem dan ook contact op met Teamkledingkopen.nl 

Pasmaten
Voor bepaling van de juiste maten wordt op jouw verzoek een passerie opgestuurd. De verzendkosten hiervoor worden niet in rekening gebracht. De passerie dien je binnen 2 weken na ontvangst, op eigen kosten te retourneren. Ontbrekende en/of beschadigde artikelen worden in rekening gebracht. Indien je geen gebruik wenst te maken van onze passerie kun je Teamkledingkopen niet verantwoordelijk stellen voor de geproduceerde maatvoering.

Maattabel
Maattabel eigen ontwerp hardloopkleding vind je hier.
Maattabel eigen ontwerp wielerkleding vind je hier.

Merklogo
Zoek je shirts of jacks in basis kleuren, waarbij geen merk als borstlogo kies dan voor private label sportkleding. Levertijd 10-12 werkdagen. Hier vindt je alle informatie.

Offerte
Vraag een offerte aan via dit formulier en je ontvangt deze binnen 24 uur. Voor verdere vragen ben ik bereikbaar op +31 (0)6 40077678.
Hier vind je de werkwijze/algemene voorwaarden en de wasvoorschriften.

Sublimeren
Sublimatie is een druktechniek speciaal voor het bedrukken van functionele sportkleding omdat het de poriën van het weefsel niet bedekt en de stof dus laat ademen.

Het ontwerp wordt geprint met een plotter met hittegevoelige inkt op een papier dat de inkt niet absorbeert.
Nadien wordt het papier gestreken op de stof van het te bedrukken kledingstuk. De inkt heeft de eigenschap om te verdampen door de hitte van de warmtepers en dringt zo in de moleculen van het polyester.
Dan wordt het speciale papier verwijderd en is het kledingstuk klaar!

De sublimatie opdruk is onuitwisbaar: de inkt heeft zich chemisch vermengd met de stof.
De opdruk is niet voelbaar, weegt niets en is ademend.
Er is geen kleurlimiet.
  

                         

 

© 2017 - 2021 Teamkledingkopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel