Kleding bedrukken

U kunt alle kleding bij Teamkledingkopen laten voorzien van een bedrukking. Onze standaardbedrukking is een flextransferdruk. Bij deze druktechniek maken wij gebruik van een folie die wij op uw kleding bedrukken.
Hiervoor hebben wij van u een aantal gegevens nodig om tot een ontwerp te komen. 
• Het bestand of de tekst van uw bedrukking
• De kleur(en) van uw bedrukking
Deze gegevens kunt u mailen.

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, ontvangt u via de mail een proefdruk van ons. In deze pdf ziet u hoe uw uiteindelijke ontwerp eruit komt te zien. Als u ons via de mail hebt laten weten dat u akkoord gaat, bedrukken wij de kleding zoals het op de proefdruk staat.

Teksten/Namen

Uw teksten en namen uitsluitend in een Word, EPS of AI-vectorbestand. Lettertype aanleveren, zoals deze te vinden zijn op dafont.com

Logo's

Logo’s en andere bestanden dienen als EPS of AI vectorbestand te worden aangeleverd. Indien u deze niet heeft, dan digitaliseren wij voor u het logo. Hier zijn eenmalige kosten aan verbonden van € 30,00 excl. BTW.

Afmetingen

Bedrukking is er in drie afmetingen, namelijk 75 cm2, 300 cm2 en 600 cm2. Het gaat hier om de maximale oppervlakte van uw opdruk; bij het kleinste formaat moet u denken aan een borstlogo en het grootste formaat is een tekst of logo op de rug. Voor een grote naam op de rug is ons mediumformaat voldoende. 
Bij bedrukking tassen wordt meestal gebruik gemaakt van het kleinste formaat.

© 2017 - 2022 Teamkledingkopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel