Uitleg
Je kunt alle kleding bij Teamkledingkopen.nl laten voorzien van een bedrukking. Onze standaardbedrukking is een flextransferdruk. Bij deze druktechniek maken wij gebruik van een folie die wij op uw kleding bedrukken. Bedrukking is al mogelijk vanaf 1 stuk.

Ontwerp
Hiervoor hebben wij van jou een aantal gegevens nodig om tot een ontwerp te komen. 

• Het bestand of de tekst van jouw bedrukking
• De kleur(en) van jouw bedrukking
Deze gegevens kun je mailen.

Logo’s: op basis van origineel AI of EPS bestand
Indien je deze niet hebt, dan digitaliseren wij voor jou het logo. Hier zijn eenmalige kosten aan verbonden van € 30,00 excl. BTW.

Kleuren: op basis van PMS kleuren
Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, ontvang je via de mail een proefdruk van ons. In deze pdf zie je hoe jouw uiteindelijke ontwerp eruit komt te zien. Als je ons via de mail hebt laten weten dat je akkoord gaat, bedrukken wij de kleding zoals het op de proefdruk staat.

Teksten/Namen
Jouw teksten en namen uitsluitend in een Word, EPS of AI-vectorbestand. Lettertype aanleveren, zoals deze te vinden zijn op dafont.com

Afmetingen
Bedrukking is er in drie afmetingen, namelijk 75 cm2, 300 cm2 en 600 cm2. Het gaat hier om de maximale oppervlakte van uw opdruk; bij het kleinste formaat moet u denken aan een borstlogo en het grootste formaat is een tekst of logo op de rug. Voor een grote naam op de rug is ons mediumformaat voldoende. 
Bij bedrukking tassen wordt meestal gebruik gemaakt van het kleinste formaat.

Maattabel
Craft en Rogelli vallen normaal uit.
Luanvi valt klein, we raden je aan een maat groter te bestellen.

Maattabel Craft vind je hier.
Maattabel Luanvi 
vind je hier.
Maattabel Rogelli vind je hier.

 

© 2017 - 2021 Teamkledingkopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel